UGE 6 / 6. KALENDERWOCHE

De sidste dage har vi ikke været helt så aktive med nye billeder m.v. – Der var desværre “et besøg” af en Hacker fra Kasakhstan på min PC´er. Det betød at min computer måtte total resættes. Men nu er vi kørende igen.

Ugen har budt på lidt udendørs aktiviteter for hvalpene. Dog er det mest BASIL der er aktiv, han løber nu rundt og inspicerer den store verden der venter udenfor huset og hvalpekassen.
Newfoundlænderne er stadig de 5 døgn efter, men nu i skrivende stund (Lille-juleaften) er de ved at være mere fortrolige med at komme udendørs. Mon ikke de i løbet af juledagene får mere lyst til de udendørs aktiviteter, og også skal se hvad verden byder udendørs.

Her er der billeder af Newfoundlænderne fra d. 25. december 2018  –  COCO er den mest fotogene, MALIK er noget mere tilbageholden, især når han er udendørs, – men det er måske også lidt vovet at være her ude ?

COCO-1.jpeg
COCO-2.jpeg
MALIK_og_COCO.jpeg

Den 25. december 2018:
Her er der en video af COCO: IMG_1708[1]
Her er der en video af BASIL: IMG_1719[1]

Den 28. december 2018:
Alle 3 hvalpe leger nu udendørs, men er under konstant opsyn, selv om temperaturen er +8-9°, så er det alligevel betydeligt koldere end indendørs hvor de er her i stuen. I dag var det dejligt vejr, så de var ude i en lille ½ time, og de legede og gik på opdagelse i alt hvad der nu var at se og bide i.

Og her endnu et par videoer af “legestuen” med alle 3 hvalpe:
IMG_1720
IMG_1721

Home