UGE 2 / 2. KALENDERWOCHE

24. november 2018  –  (BASIL er idag 14 dage gammel).

Basil_14-3
Basil_14-2
Basil_14-1

BASIL er godt på vej til at blive en Grosser. Han vejer idag 3,5 gange så meget som da han blev født for præcis 14 dage siden. Er den lille hvide nakkeplet allerede ved at blive mindre? Den hvide blis bliver normalt noget smallere efterhånden. Og en så lille nakkeplet som BASIL har, den vil sandsynligvis helt forsvinde. Snuden er også allerede ved at ændre til sort farve.
De 2 New Foundlændere, MALIK & COCO, “lånehvalpene”, er nu 9 dage, og tager også godt på i vægt. De har mere end fordoblet deres vægt siden de kom her ned til os. Sjovt at iagttage forskellen mellem Grosseren og de 2 andre. Grosseren er mere rolig, hvorimod de 2 “møver” noget mere rundt.

20. november 2018

Basil_uge2-1
Basil2-2

Hvalpene vokser alle godt. DIA er begyndt at give mere mælk, men vi supplerer stadig så de alle tager på i et passende tempo. DIA er nu også mere hos hvalpene, hun opholder sig gerne i hvalpekassen i længere tid af gangen.
DIA skal stadig have føden med lidt “lækkerier”, lige nu er det med lidt A38 i pillerne så glider de lidt bedre ned, og det hjælper også gevaldig hvis vi holder ved skålen mens der spises. :-)) 

Home