Besoeg her hos os

Besøg her hos os:

Har I lyst til at se en Grosser Schweizer Sennen hund er I altid velkommen her i vores hjem. Her kan I se hunden i de omgivelser den til daglig befinder sig i, og selv bedømme, om det nu også er sådan en hund der skal være jeres næste hund. Grosseren er en stor hund, og den vil meget gerne være med i de aktiviteter der foregår i familien, men den kræver også både opdragelse og aktivering i hverdagen.

Vores nuværende Grosser Schweizer Sennen hund er Mia DIA von den Wonneproppen. Hun er nøje udvalgt så vi forventer at hun kan indgå i avlen her i Danmark. Hendes hofteled, albueled og skuldre er bedømt, af Dansk Kennel Klub som værende fuldstændig fejlfrie. 

Vi har hentet DIA i Ohorn, en mindre by i nærheden af Dresden i Tyskland. DIA er født den 04. august 2015 så hun er nu klar til at blive parret. (Se evt. mere om parring her).

Vi er et ægtepar i den tredje alder, og det betyder, at når der kommer hvalpe er de under opsyn døgnet rundt. Ligesom vores hund DIA er en del af familien, så er hvalpene det også i den tid de bor hos os. De oplever således alt hvad der forekommer i en normal familie.

Home