GAIA

GAIA van den Gulden Boomstronk, født d. 04.11.2005

Da vi ikke kunne få hvalpe med DIVA bestemte vi os for igen at kontakte Anne-Marie i Holland. (Se evt. siden om DIVA). Og vi kunne netop nå at få en hvalp af den samme tæve, Bijoy van den Gulden Boomstronk. Om vi havde én eller to hunde ville sikkert ikke gøre den store forskel. Heri tog vi imidlertid fejl. Hundene havde ikke den store fornøjelse af hinanden. Og på ferie med to så store hunde helt til Schweiz, det er ikke muligt i en almindelig stationcar.

Gaia_8_uger_gammel
GAIA 8 uger gammel
Gaia_i_Schweiz
GAIA i Schweiz
Gaia voksen
GAIA voksen

GAIA udviklede sig også som DIVA til en dejlig hund. Men med et helt andet sind end DIVA, selv om de var halvsøskende. Hvor DIVA var meget selvstændig, så var GAIA meget kontaktsøgende. Ville helst være i vores umiddelbare nærhed. Med GAIA fik vi 3 kuld hvalpe, i alt 17 stk. og med 3 forskellige hanhunde. Og vi må sige, at hvalpene har udviklet sig til vores store glæde og fulde tilfredshed. På grosser-træffet hos Lone og Kim i Odder var de tre bedste tæver alle af GAIA´s hvalpe, og med én fra hvert af kuldene.

Fra kuld nr. 2 er Grosser Stars Bendis flere gange blevet bedste hund ved de dengang årlige grosser-træf. Flere af GAIA´s hvalpe er også blevet brugt i avl. Således kan GAIA og flere af og hendes afkom i dag ses i anerne hos de danske Grossere. Alle GAIA´s hvalpe bærer navnet GROSSER STARS og derefter et kaldenavn. – Bijou, GAIA´s mor, blev europavinder i 2006. På hendes fars side er der flere hunde af den meget vindende ”von der Point” linie.

Bijou
GAIA´s mor BIJOU
DAVID von HopfenlandDavid v. Hopfenland
Davis von Hopfenland
David von Hopfenland

GAIA døde af en mavedrejning

GAIA blev 10 år gammel. Vi mistede hende i forbindelse med en såkaldt mavedrejning.

En mavedrejning er noget som kan indtræffe, og som især ses hos de større hunderacer. Når det sker, er det med at handle hurtigt hvis man skal nå at redde hunden. En mavedrejning kan i nogle tilfælde udvikle sig enormt hurtigt. Det gjorde det desværre hos GAIA. Selv om der blev handlet meget hurtigt så kunne GAIA ikke reddes.

Vi stod lige op til en ferie, og hvad gør man så? Efter at have sundet os valgte vi at køre på ferie. Vi havde brugt en del af tiden på at finde og tale med opdrættere i Schweiz og Tyskland, og vi ville så bruge de sidste 4 dage på at ”køre Tyskland tynd for opdrættere” – Vi besøgte dog først en i Schweiz. Her var kvaliteten ikke hvad vi forventede af en hund der forhåbentlig senere skulle indgå i avlen i Danmark. – Det blev til besøg hos 6 opdrættere i Tyskland, fra Ohorn ved Dresden i sydøst til Aurich i nordvest ved den hollandske grænse. Du kan læse mere om hvor vores nye grosser hvalp skulle komme fra på DIA´s side her på hjemmesiden.

Home